Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Opel onderhoudsbeurt van de specialist

Voor een Opel onderhoudsbeurt, bijvoorbeeld een grote beurt of een kleine beurt bent u beter af bij een specialist. Wij nodigen u en uw Opel van harte uit in onze werkplaatsen in Varsseveld en Sinderen, waar wij uw Opel vakkundig en betaalbaar onderhouden.

Afspraak maken of bel direct 0315-241018

Opel onderhoudsbeurt voor Aalten en omgeving

Woont en/of werkt u in de buurt van Aalten en rijdt u Opel? Dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat u voor een Opel onderhoudsbeurt sinds 2022 niet meer bij een specialist of dealer in Aalten terechtkunt. Wilt u toch graag profiteren van de kennis en ervaring van een garage die Opel specialist is? Een een betrouwbaar adres voor de Opel onderhoudsbeurt, zoals een grote beurt of een kleine beurt? Kom dan eens aanrijden bij Auto Westerveld in Sinderen of Varsseveld. Wij zijn Opel specialist en beschikken over alle kennis en apparatuur om uw Opel te onderhouden.

Koopt u liever een andere Opel dan nog een keer investeren in een onderhoudsbeurt? Dan is het goed om te weten dat wij in ons occasion aanbod altijd tientallen top-Opels in de aanbieding hebben.

Opel onderhoudsbeurt met hightech apparatuur

Onze Opel werkplaatsen in Varsseveld en Sinderen zijn voorzien van de modernste apparatuur. Alles is aanwezig om uw Opel goed te onderhouden of repareren.

  • Moderne uitlees- en diganose apparatuur
  • Alle benodigde apparatuur gebonden aan het merk Opel
  • Hightech Bosch testapparatuur

Daarnaast behoudt u uw fabrieksgarantie bij onderhoud. Wij werken met originele onderdelen en zijn een erkende BOVAG garage.

opel onderhoud

Contactgegevens Opel garage Auto Westerveld Varsseveld

Auto Westerveld Varsseveld

O. Oude Aaltenseweg 10,
7051 HA Varsseveld

Openingstijden Opel onderhoud service Varsseveld

Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Ma – vrij: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur

Uiteraard kunt u ook buiten openingstijden contact met ons opnemen of een afspraak plannen.

Opel onderhoudsbeurt in Sinderen

Komt u liever naar onze hoofdvestiging in Sinderen, ook daar kunnen wij u met uw Opel perfect van dienst zijn. Hier vindt u alle contactgegevens en de openingstijden.

Plan direct online uw afspraak Is het tijd voor onderhoud, APK of een bandenwissel? Wilt u een reparatie of schadeherstel laten uitvoeren? Maak gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats.
  • Kies direct online uw dag en tijdstip
  • APK keuring gratis bij jaarlijks of groot onderhoud
  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties!

De mensen die voor u klaarstaan in de garage in Varsseveld

In de garage in Varsseveld staan altijd 10 monteurs voor u klaar. Uiteraard is het team groter om u volledig van dienst te kunnen zijn. Dit zijn alle medewerkers die u in de garage in Varsseveld persoonlijk ontvangen:

Voor een betrouwbare Opel occasion naar de specialist die ‘m ook onderhouden kan!

Een oud gezegde: “koop uw auto bij de man die ‘m ook onderhouden kan.” In ons geval kunt u bij aankoop van uw gebruikte Opel terugvallen op zo’n man. Op meerdere zelfs! In onze vestigingen in Varsseveld en Sinderen zijn wij al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het merk Opel. Ons inkoopbeleid van occasions is daar dan ook sterk op afgestemd. Binnen het occasionaanbod treft u steeds een tiental Opels van verschillende types, bouwjaren en prijsklassen waaruit u kunt kiezen. Naar wens met 12 maanden Bovag garantie. Hoe dan ook stuk voor stuk betrouwbare auto’s, die een uitgebreide inkoopcheck hebben ondergaan, waarbij heel goed duidelijk wordt welk Opel onderhoud nodig is om de auto goed en betrouwbaar aan u af te leveren.

Het complete aanbod Opel occasions van Auto Westerveld

bekijk alle auto’s
OPEL MOKKA occasion 1.2 Turbo 130PK GS-LINE Automaat OPEL MOKKA occasion 1.2 Turbo 130PK GS-LINE Automaat

MOKKA | SUV 5-drs

€ 25.950

OPEL MOKKA occasion 1.2 Turbo 130PK Elegance OPEL MOKKA occasion 1.2 Turbo 130PK Elegance

MOKKA | SUV 5-drs

€ 25.950

OPEL MOKKA occasion 1.2 Turbo 130PK GS LINE OPEL MOKKA occasion 1.2 Turbo 130PK GS LINE

MOKKA | SUV 5-drs

€ 25.950

OPEL CROSSLAND occasion 1.2 TURBO 130PK ELEGANCE AUTOMAAT OPEL CROSSLAND occasion 1.2 TURBO 130PK ELEGANCE AUTOMAAT

CROSSLAND | SUV 5-drs

€ 25.950

OPEL CROSSLAND occasion 1.2 Turbo 130PK Elegance Automaat OPEL CROSSLAND occasion 1.2 Turbo 130PK Elegance Automaat

CROSSLAND | MPV Ruimtewagen 5 drs

€ 25.950

OPEL GRANDLAND X occasion Plug-In Hybrid 1.6 Turbo 180PK Business Elegance Automaat OPEL GRANDLAND X occasion Plug-In Hybrid 1.6 Turbo 180PK Business Elegance Automaat

GRANDLAND X | SUV 5-drs

€ 28.750

OPEL MERIVA occasion 1.4 TURBO 140PK DESIGN EDITION AUTOMAAT OPEL MERIVA occasion 1.4 TURBO 140PK DESIGN EDITION AUTOMAAT

MERIVA | MPV Ruimtewagen 5 drs

€ 9.750

OPEL MOKKA occasion 1.4 Turbo 140PK COSMO OPEL MOKKA occasion 1.4 Turbo 140PK COSMO

MOKKA | SUV 5-drs

€ 12.950

Een Opel onderhoudsbeurt mét garanties

Wij zijn zeker van onze zaak. Als wij uw Opel onderhoudsbeurt uitvoeren en blijkt dat het nodig is dat daar ook reparaties bij komen kijken, dan overleggen wij altijd eerst met u over de kosten die bovenop de Opel onderhoudsbeurt komen. Het is natuurlijk nooit leuk als de rekening hoger uitvalt, maar op deze manier voorkomen wij verrassingen achteraf. Goed om te weten: op al onze reparaties geven wij maar liefst 6 maanden garantie.

Zit uw Opel nog in de fabrieksgarantie? Dan kunt u uw auto ook met een gerust hart voor een onderhoudsbeurt in onze werkplaats achterlaten. Wij repareren dan wat nodig is binnen de fabrieksgarantie. Geen extra kosten in dit geval, gewoon goed geregeld.

Uw Opel onderhoudsbeurt en reparatie bij ons laten uitvoeren is gegarandeerd beter voor uw portemonnee dan wanneer u naar de Opel dealer gaat. Onze tarieven zijn vele malen aantrekkelijker.

Komt u met uw Opel bij ons voor onderhoud of reparatie? Dan ontvangt u de volgende aanvullende garanties en zekerheden.


De Nr. 1 betaalbare Opel specialist in uw regio

Wij zijn al sinds decennia Opel specialist en beschikken over alle nodige apparatuur. Wij repareren ook uw Opel met fabrieksgarantie.

Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze monteurs de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop én op onderdelen gerust 6 maanden garantie te verlenen.

APK keuring gratis

Brengt u uw Opel bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Onze keurmeesters maken er werk van!

Meestal klaar terwijl u wacht!

Een APK keuring neemt over het algemeen minder dan 1 uur in beslag. Als u tijd hebt, kunt u gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen!

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

Heeft u speciale wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Daarom naar Auto Westerveld voor een Opel onderhoudsbeurt!

Plan een afspraak voor uw Opel

Regel direct online uw afspraak voor Opel onderhoudsbeurt, APK of reparatie. Wij verwelkomen u graag!