Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Airco onderhoud

Plan online een afspraak in voor het airco onderhoud van uw auto of bedrijfswagen. Na het versturen van uw afspraakverzoek ontvangt u per e-mail bevestiging van uw aanvraag. Binnen 1 werkdag zullen wij vervolgens uw afspraak inplannen en definitief bevestigen.

  • Eenvoudig en snel een afspraak plannen
  • 6 maanden garantie op reparaties en onderdelen
  • Uw auto weer heerlijk koel van binnen
  • Dé oplossing voor een hinderlijke geur uit de airco
  • Meestal klaar terwijl u wacht!
Afspraak plannen

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Bas Böhmer

Receptie Doetinchem

Wat zijn de kosten van airco onderhoud?

Wilt u graag weten waar u aan toe bent als u uw auto bij ons brengt voor airco onderhoud? Wij zullen wij u zoveel mogelijk proberen van tevoren te informeren over de kosten. In principe hanteren wij vaste bedragen voor ieder soort voertuig. Vraag ons gerust vooraf naar de kosten in uw geval. Uiteraard is het verder afhankelijk van wat onze monteurs tegenkomen bij een eerste inspectie. Daaruit blijkt in hoeverre er onverwachte kosten van reparaties of onderdelen gemaakt zouden moeten worden. Mocht dat nodig zijn, dan nemen wij eerst contact met u op, zodat u een keuze kunt maken.


Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze monteurs de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop én op onderdelen gerust 6 maanden garantie te verlenen.

APK keuring gratis

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Het loont dus om uw airco onderhoud te combineren met een kleine of grote beurt.

Halen / brengen en leenfiets

Als wij u daarmee een plezier kunnen doen, zullen wij uw auto (in overleg) graag halen en brengen. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen.

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. Heel gewoon.

Soms heeft uw auto wat extra aandacht nodig. Al worden alle reparaties door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bijvoorbeeld een geplaatst onderdeel het alsnog begeeft. Gebeurt dat binnen 6 maanden na reparatie? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zorgen dan dat het alsnog snel in orde komt.

  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen
  • Vervangend vervoer als dat nodig is
  • Zeker op weg met Auto Westerveld!
>Lees meer

Wat houdt airco onderhoud bij Auto Westerveld in?

De airco installatie van uw auto heeft periodiek onderhoud nodig. Wellicht heeft u al iets gemerkt aan de airco. Zo komt het bijvoorbeeld veel voor dat de airco stinkt of dat deze minder snel of vrijwel niet meer koelt. Airco onderhoud is dan nodig. Daarvoor maakt u eenvoudig online een afspraak, waarna onze monteur een diagnose stelt en de airco van onderhoud voorziet. Meestal kunt u daarop wachten.

De monteur zal, indien nodig, de airco bijvullen met koudemiddel en de werking puntsgewijs controleren. Ook zal hij kijken of de aircopomp goed functioneert en of het systeem naar behoren werkt. Airco onderhoud uitvoeren in de zomer is natuurlijk mogelijk, maar u voorkomt problemen door uw airco juist in een koelere periode te onderhouden. Zo komt u niet voor verrassingen te staan als de temperatuur in het voorjaar of de zomer plotseling oploopt.

Meestal kan onze monteur volstaan met reguliere airco service. Hiervoor hanteren wij vaste prijzen. Mocht het nodig zijn om onderdelen te vervangen, dan overleggen wij hierover uiteraard eerst met u. Het is voor ons een voorwaarde dat wij u op basis van heldere argumenten en in begrijpelijke bewoordingen kunnen informeren over het hoe en waarom van een vervanging of reparatie.

Uiteraard mag u rekenen op de kwaliteit die u van een bij Bovag aangesloten autobedrijf mag verwachten.

Combineer en bespaar tijd

Wilt u uw auto voor airco service bij ons brengen? Overweeg dan ook eens of uw auto mogelijk toe is aan een kleine beurt of grote beurt of combineer het onderhoud met bijvoorbeeld een APK keuring. Hiermee bespaart u tijd en mogelijk kosten voor vervangend vervoer.