Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Autoruit reparatie

Wij begrijpen dat het vervelend is als uw autoruit kapot is. Wij zorgen voor snel en schoon herstel. Plan online een afspraak in voor de autoruit reparatie van uw auto of bedrijfswagen. U kunt voor een autoruit reparatie terecht in Varsseveld, Sinderen of Doetinchem.

Na het versturen van uw afspraakverzoek ontvangt u per e-mail bevestiging van uw aanvraag. Binnen 1 werkdag zullen wij vervolgens uw afspraak inplannen en definitief bevestigen.

  • Eenvoudig en snel een afspraak plannen
  • 6 maanden garantie op reparaties en onderdelen
  • Wij zorgen dat uw auto van binnen én buiten schoon klaar staat
  • Haal- en brengservice en leenfiets gratis!
  • Ook specialist in alle andere soorten autoschadeherstel
Afspraak plannen

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Derk Keuper

Receptie Sinderen / werkplaatsmanagement

Wat zijn de kosten van autoruit reparatie?

Meestal is ruitvervanging goed verzekerd en kunt u met een beperkt eigen risicobedrag weer onbezorgd verder. Autoruit reparatie na steenslag is bij veel verzekeraars gratis, omdat u er grotere schade mee voorkomt. Wij zullen wij u zoveel mogelijk proberen van tevoren te informeren over de kosten. Uiteraard zijn de kosten afhankelijk van het soort schade en het merk en type voertuig. Vraag ons gerust naar de kosten in uw specifieke geval. Wij zullen u zo transparant mogelijk persoonlijk te woord staan!


Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze monteurs de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop én op onderdelen gerust 6 maanden garantie te verlenen.

APK keuring gratis

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Onze keurmeesters maken er werk van!

Halen / brengen en leenfiets

Als wij u daarmee een plezier kunnen doen, zullen wij uw auto (in overleg) graag halen en brengen. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen.

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. Heel gewoon.

Soms heeft uw auto wat extra aandacht nodig. Al worden alle reparaties door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bijvoorbeeld een geplaatst onderdeel het alsnog begeeft. Gebeurt dat binnen 6 maanden na reparatie? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zorgen dan dat het alsnog snel in orde komt.

  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen
  • Vervangend vervoer als dat nodig is
  • Zeker op weg met Auto Westerveld!
>Lees meer

Autoruit reparatie door Auto Westerveld

Heeft u een klein pitje in uw voorruit? Voorkom dan met autoruit reparatie dat het een barst wordt en breng uw auto tijdig naar onze werkplaats. Meestal is een eenvoudige reparatie met hars voldoende om uw voorruit weer zo goed als nieuw te maken.

Meestal is het mogelijk om de reparatie binnen korte tijd uit te voeren, waardoor u er gewoon op kunt wachten onder het genot van een kop koffie of thee. Mocht de reparatie langer duren, dan bieden wij vervangend vervoer aan tegen een aantrekkelijk tarief. En de leenfiets? Die is altijd gratis.

Autoruit vervangen

Is uw autoruit gebroken door een aanrijding, vandalisme, inbraak of een andere oorzaak? Dan is dat natuurlijk extra vervelend voor u. Onze monteurs ontvangen u dan op de kortst mogelijke termijn om de schade snel volledig te herstellen. Natuurlijk zorgen wij daarbij dat uw auto geheel schoon gestofzuigd wordt opgeleverd, zodat u weer onbezorgd op weg kunt.

Vakkundig autoruit herstel

Auto Westerveld mag autoruit reparatie uitvoeren in opdracht van een zeer groot aantal verzekeraars. Onze medewerkers zijn opgeleid tot professionele autoruitspecialisten. Zij werken met de beste materialen en onderdelen, zodat u zeker mag zijn van de hoogst haalbare kwaliteit.

Uiteraard mag u in die zin rekenen op de kwaliteit die u van een bij Bovag aangesloten autobedrijf mag verwachten.

Combineer en bespaar tijd

Wilt u uw auto voor autoruit reparatie bij ons brengen? Overweeg dan ook eens of uw auto mogelijk toe is aan een airco onderhoud, een kleine beurt of grote beurt of combineer de reparatie met bijvoorbeeld een APK keuring. Hiermee bespaart u tijd en mogelijk kosten voor vervangend vervoer.