Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Waarom Switchen naar Auto Westerveld als je nu bij een kleine garage werkt?

Als automonteur bij een klein lokaal garagebedrijf geniet je natuurlijk van het directe contact met elkaar en de klant. Dat kan mooi zijn en is vast ook één van de redenen waarom je voor deze baan koos. Maar tijden veranderen. Merk je dat je op je huidige werk tegen grenzen aanloopt of aan je plafond zit. Dan is het misschien goed om eens na te gaan wat er nog meer mogelijk is.

Ondanks de charme die werken in een klein team met zich meebrengt zijn er ook zaken waar jij je misschien aan stoort. Ervaar jij bijvoorbeeld de druk om je steeds aan te moeten passen om alle werkzaamheden op tijd klaar te krijgen? Of merk je dat het in je huidige baan moeilijk zal worden om jezelf verder te ontwikkelen, omdat de mogelijkheden bij een klein garagebedrijf beperkt zijn?

Flexibeler als je vrij wilt nemen

Autotechniek wordt steeds omvangrijker en ingewikkelder. Als klein garagebedrijf is het best een opgave om al die ontwikkelingen bij te benen. Hierdoor duren sommige werkzaamheden aan auto’s onnodig lang en zijn klanten niet altijd tevreden met het eindresultaat. Voor één van onze collega’s, die ook bij een kleinere garage werkte, was het voor hem altijd lastig om een of meerdere dagen vrij te nemen. Een langere vakantie zat er ook niet in door de lage bezetting en het werk dat zich opstapelde. Voor hem was dat een belangrijke reden om naar ons over te stappen.

Iedereen helpt elkaar

Wij willen je graag laten zien dat er een andere optie is. Een optie waarbij je niet te maken hebt met de beperkingen van een kleine garage, maar juist kunt genieten van de voordelen van een wat groter universeel autobedrijf. In onze drie vestigingen in de Achterhoek werken alles bij elkaar zo’n 30 enthousiaste collega’s. Er heerst een gemoedelijke Achterhoekse sfeer en werken we samen als een hecht team. Iedereen helpt elkaar en je hebt altijd wel een collega die je op weg helpt als je er even niet uitkomt.

Bij ons heb je de mogelijkheid om jezelf verder te ontwikkelen. Je leert te werken met onze professionele apparatuur en maakt daar volop gebruik van. Het werk is lekker veelzijdig, waardoor je elke dag weer iets nieuws kunt leren. En als je een keer een of meer dagen ertussenuit wilt, is dat geen probleem. Wij zorgen voor een flexibele personeelsplanning, zodat jij vrij kunt nemen wanneer het jou uitkomt.

Fijne, tevreden klanten

Onze klanten zijn gelukkig met onze werkwijze, service en tarieven. Dat draagt zeker bij aan een positieve werksfeer. Met plezier naar je werk dus en met een goed gevoel weer naar huis!

Heb je naar aanleiding van dit vergelijk vragen of voel je de behoefte om eens kennis te maken? Wij willen heel graag ontdekken wat jij belangrijk vindt. We kunnen dan samen kijken hoe we het verder oppakken. Laat gerust wat van je horen.

Redenen voor jouw swich op een rij!

Een switch maken van een kleinere garage naar Auto Westerveld biedt jou als monteur zeker de nodige voordelen. We sommen ze nog een keer voor je op. Maar misschien kun jij nog wel meer redenen bedenken om over te stappen.

  • Je kunt jezelf verder technisch ontwikkelen
  • (Leren) werken met de beste apparatuur
  • Vrij nemen is gewoon inpasbaar
  • Je levert niets in op gemoedelijkheid
  • Fijne, tevreden klanten en collega’s
  • Een baan met toekomst!

Reageer op een van onze vacatures

Vacature Allround Automonteur / Autotechnicus Sinderen
Vacature Allround Automonteur / Autotechnicus Sinderen

Fulltime | Locatie: Sinderen Wil jij graag als automonteur werken in een..

Lees meer
Vacature Allround Automonteur / Varsseveld
Vacature Allround Automonteur / Varsseveld

Fulltime | Locatie: Varsseveld Wil jij graag als automonteur werken in een..

Lees meer
Vacature Receptionist autobedrijf
Vacature Receptionist autobedrijf

fulltime | locatie Varsseveld Hebben auto’s en autotechniek voor jou iets..

Lees meer

Wil je meer weten over werken bij Auto Westerveld?

Check dan ons werkgeversverhaal en onze vacatures. Als je écht meer wilt weten en graag een keer wilt sparren over hoe jouw ideale baan bij Auto Westerveld eruit ziet, laat dan van je horen.

Contact opnemen kan via Whatsapp of door te bellen met 0315 – 617213. Je kunt dan het beste vragen naar Harmen Westerveld. Hoe dan ook: de deure steet los!