Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Nieuwe auto kopen/leasen

Overweegt u een nieuwe auto aan te schaffen en hecht u waarde aan onze persoonlijke aanpak en service? Dan is het goed om te weten dat u voor dit alles ook bij ons terechtkunt. Wij leveren nieuwe auto’s van ieder merk en type.

Heeft u een bepaald soort auto op het oog? Kom dan langs of maak een afspraak, samen met u nemen wij uw wensen en alle mogelijkheden door. Wij leggen vervolgens contact met de merkdealer en zorgen voor een aantrekkelijke deal.

Garantie nieuwe auto’s

Over garantie hoeft u zich geen zorgen te maken. Die krijgt u er uiteraard gewoon bij. De normale fabrieksgarantie blijft overeind, als u bij ons een nieuwe auto aanschaft, maar ook garantie op eventuele reparaties blijft gewoon behouden. Bij onderhoud en reparatie van nieuwe (lease)auto’s volgen wij de richtlijnen van de fabrikant. Niet voor niets brengen veel leasemaatschappijen het onderhoud betaalbaar en goed onder in onze werkplaatsen.

Kopen of leasen?

U kunt uw nieuwe auto zakelijk of privé kopen bij onze autobedrijven of kiezen voor één van de vormen van lease, passend bij uw wensen en behoeften. Ook als het gaat om lease kunt u zowel zakelijk als privé bij ons terecht. Wij doen u graag een gewoon goed voorstel.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Han Westerveld

Directie / verkoop sinderen

Auto Westerveld Samen sleutelen aan jouw toekomst!

Plan direct online uw afspraak Is het tijd voor onderhoud, APK of een bandenwissel? Wilt u een reparatie of schadeherstel laten uitvoeren? Maak gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats.
  • Kies direct online uw dag en tijdstip
  • APK keuring gratis bij jaarlijks of groot onderhoud
  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties!