Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


APK keuring

Plan online een afspraak in voor een APK keuring van uw auto of bedrijfswagen. Na het versturen van uw afspraakverzoek ontvangt u per e-mail bevestiging van uw aanvraag. Binnen 1 werkdag zullen wij vervolgens uw afspraak inplannen en definitief bevestigen.

  • Eenvoudig en snel een afspraak plannen
  • 6 maanden garantie op reparaties en onderdelen
  • gratisAPK keuring bij jaarlijks of groot onderhoud
  • Meestal klaar terwijl u wacht!
  • Gratis 24/7 pechhulp bij een grote beurt en een jaarbeurt
Afspraak plannen

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Frank Berendsen

Receptie Varsseveld / werkplaatsmanagement

Wat zijn de kosten van een APK keuring?

Wilt u graag weten waar u aan toe bent als uw auto bij ons een APK Keuring krijgt? Goed nieuws! In combinatie met een beurt is deze helemaal gratis voor onze trouwe klanten. Voorwaarde is dat u het periodieke onderhoud van uw voertuig bij onze autobedrijven volgens het reguliere schema laat uitvoeren. Verder is het uiteraard afhankelijk van wat onze monteurs tegenkomen tijdens de APK Keuring. Daaruit blijkt in hoeverre er onverwachte kosten van reparaties of onderdelen gemaakt zouden moeten worden om de auto goed te mogen keuren. Mocht dat nodig zijn, dan nemen wij eerst contact met u op, zodat u een keuze kunt maken.


Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze monteurs de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop én op onderdelen gerust 6 maanden garantie te verlenen.

APK keuring gratis

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Onze keurmeesters maken er werk van!

Meestal klaar terwijl u wacht!

Een APK keuring neemt over het algemeen minder dan 1 uur in beslag. Als u tijd hebt, kunt u gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen!

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

Inhoud APK Keuring bij Auto Westerveld

Onze keurmeesters zijn bevoegd om uw auto APK te keuren. Het is belangrijk deze keuring op de juiste manier uit te voeren, zodat u er zeker van kunt zijn dat u veilig onderweg bent. Niet alleen voor u en eventuele inzittenden is dit van belang, maar ook voor de veiligheid van mede weggebruikers.

Bij een APK keuring doorloopt onze monteur een vaste checklist van te controleren aandachtspunten. Deze checklist ligt wettelijk vast. Bij een eventuele steekproef zal de monteur moeten kunnen aantonen dat hij geen gebreken over het hoofd heeft gezien.

Reparatie of vervanging tijdens de APK keuring

Als onze monteur zaken tegenkomt die tijdens de APK keuring tot een afkeuring zouden leiden, zal hij deze ofwel oplossen of, indien het een grotere reparatie betreft, u persoonlijk informeren over het hoe en waarom van de benodigde reparatie. Kleine zaken die snel gerepareerd kunnen worden zullen ook door de monteur worden opgepakt. Dit doen wij om te voorkomen dat u ons op korte termijn opnieuw een bezoek moet brengen.

Bij benodigde reparaties, of wanneer onderdelen vervangen moeten worden om de auto goed te mogen keuren, overleggen wij natuurlijk met u voordat er hoge kosten gemaakt worden. Hierbij is het voor ons een voorwaarde dat wij u op basis van heldere argumenten en in begrijpelijke bewoordingen informeren over het hoe en waarom van een vervanging of reparatie.

Kunnen wij u nog ergens anders mee helpen?

Zijn er zaken die u tijdens het rijden opgevallen zijn? Geef onze monteur dan gerust een lijstje met opmerkingen en wensen mee. Hij zal ze dan behandelen en achteraf met u nalopen. Hiermee voorkomt u dat u op korte termijn wederom een bezoek aan ons moet brengen.

Uiteraard mag u rekenen op de kwaliteit die u van een bij Bovag aangesloten autobedrijf mag verwachten.