Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen
occasions auto westerveld

Autoreparatie en onderhoud bij Auto Westerveld

Is uw auto toe aan onderhoud of zoekt u een goede garage voor reparatie? Auto Westerveld is uw betrouwbare partner voor onderhoud en reparaties. Al 100 jaar! Wij onderhouden en repareren alle merken. Met 3 autobedrijven in de regio Achterhoek kunt u altijd snel en makkelijk bij ons terecht.

Plan direct uw afspraak Sinderen 0315 – 617213 Varsseveld 0315 – 241018 Doetinchem 0314 – 343604

Reparatie en onderhoud voor alle merken bij Auto Westerveld

Auto Westerveld zorgt graag goed voor uw auto of bedrijfswagen. Als echte Achterhoekers houden we van persoonlijk contact en staan we altijd voor u klaar. Daarom maakt het ons niet uit of u nu een Opel, Renault of ander merk auto rijdt. Wij begrijpen uw wensen en denken met u mee. En dat doen we merkoverstijgend.

Met ieder merk en model auto kunt bij ons terecht voor onderhoud en reparatie. Onze ervaren monteurs werken met de originele merkonderdelen en bieden perfecte kwaliteit. Merkgaranties blijven behouden. En voor de prijs hoeft u het niet te laten. Auto Westerveld bestaat niet voor niets al 100 jaar. Uw auto is bij ons in goede handen.

Grote Beurt Auto Westerveld

Plan nu uw afspraak

Regel direct online uw afspraak voor onderhoud of reparatie. Wij verwelkomen u graag bij een van onze vestigingen.

Plan direct online uw afspraak Is het tijd voor onderhoud, APK of een bandenwissel? Wilt u een reparatie of schadeherstel laten uitvoeren? Maak gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats.
 • Kies direct online uw dag en tijdstip
 • APK keuring gratis bij jaarlijks of groot onderhoud
 • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties!

Van onderhoudsbeurt tot airco bijvullen; voor al het onderhoud bent u welkom

Uw auto heeft regelmatig onderhoud nodig. Door goed onderhoud gaat uw auto langer mee en bespaart u op onnodige kosten voor reparaties.

Laat u uw auto onderhouden bij Auto Westerveld, dan weet u zeker dat uw auto goed onderhouden wordt. Onze ervaren monteurs weten precies wat uw auto nodig heeft. Zo kunt u zorgeloos blijven rijden.

U kunt bij ons terecht voor alle soorten onderhoud. Lees meer over de verschillende soorten onderhoud bij Auto Westerveld en plan meteen uw afspraak.


Ook alle reparaties kunnen uitgevoerd worden bij Auto Westerveld

Pech kunt u natuurlijk altijd krijgen. Uw auto loopt makkelijk een deukje op. Maar ook een kapotte ruit, lege accu of storing kan natuurlijk voorkomen. Alle reparaties voeren wij vakkundig uit in één van de werkplaatsen van Auto Westerveld.


Auto onderhoud- en reparatieservices in 3 vestigingen in de Achterhoek

Auto Westerveld heeft 3 vestigingen in de Achterhoek waarbij ook een werkplaats aanwezig is:

Is uw auto toe aan onderhoud of reparatie? Dan kunt u altijd terecht bij een van onze vestigingen. Kunt u niet naar onze vestiging komen? Auto Westerveld kan uw auto komen halen en brengen. Desgewenst laten wij dan vervangend vervoer achter. En als u dichtbij woont kunt u altijd gratis een leenfiets van ons meenemen.

Extra garanties bij onderhoud en reparaties van Auto Westerveld

Brengt u uw auto periodiek of tenminste jaarlijks bij ons voor onderhoud? Dan belonen wij dat met 24/7 gratis pechhulp in Nederland.

Ook als uw auto reparatie nodig heeft gehad bieden wij u extra garanties. U krijgt bij ons 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen.

Deze extra garanties geven wij omdat we graag uw partner zijn op het gebied van uw auto. Wij willen dat u comfortabel en veilig in uw auto zit. En dat u op uw auto kunt vertrouwen, zodat u zorgeloos kunt rijden. Bovendien zijn de vakmannen van Auto Westerveld doorgewinterde monteurs. Op ons kunt u rekenen!

Transparantie in kosten over uw auto onderhoud en reparatie

Transparantie over de kosten van het onderhoud of de reparatie vinden wij belangrijk.

Hoe vaak uw auto onderhoud nodig heeft is afhankelijk van de leeftijd en het gebruik van de auto. Rijdt u veel snelwegkilometers, dan belast dit uw auto minder dan wanneer u veel kilometers in de stad maakt. En de frequentie van onderhoud voor nieuwe auto’s ligt lager dan voor oudere auto’s.

Wij geven u graag advies over welk onderhoud uw auto nodig heeft en welke kosten daarbij horen. En mocht u ook willen weten wat uw auto in de toekomst aan onderhoud nodig heeft, dan kunnen we u helpen met een auto onderhoudsplan. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u altijd precies weet waar u aan toe bent. Natuurlijk geldt dit ook als er reparatie aan uw auto nodig is.

Komen er tijdens reparatie of onderhoud toch onverwachte kostenposten naar voren? Dan overleggen we altijd eerst met u. Bij ons komt u niet voor verrassingen te staan.

Anderen over de onderhoud- en reparatieservice van Auto Westerveld

“Al 15 jaar ben ik vaste klant bij Auto Westerveld. Is er iets met mijn auto kan ik altijd bij ze terecht. Of het nu om onderhoud gaat, of puur omdat ik graag om de paar jaar wissel van auto. Ik voel me er altijd welkom!”

Richard Rözer uit Doetinchem

Dus daarom gaat u voor onderhoud en reparatie naar Auto Westerveld

 • Wij zijn Achterhoekers; gewoon persoonlijk
 • Wij communiceren transparant over kosten of onvoorziene uitgaven
 • U kunt op iedere vestiging bij ons terecht
 • Wij voeren alle reparaties en soorten onderhoud uit, voor ieder merk
 • U kunt online eenvoudig een afspraak plannen
 • U krijgt 6 maanden garantie op reparaties en onderdelen
 • U krijgt een gratis APK bij jaarlijks of groot onderhoud
 • Wij bieden een haal- en brengservice of gratis leenfiets
 • Gratis 24/7 pechhulp bij periodiek uitgevoerd onderhoud

Plan nu uw afspraak

Regel direct online uw afspraak voor onderhoud of reparatie. Wij verwelkomen u graag bij een van onze vestigingen.

Plan direct online uw afspraak Is het tijd voor onderhoud, APK of een bandenwissel? Wilt u een reparatie of schadeherstel laten uitvoeren? Maak gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats.
 • Kies direct online uw dag en tijdstip
 • APK keuring gratis bij jaarlijks of groot onderhoud
 • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties!