Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Erkenningen

BOVAG

Auto Westerveld is aangesloten bij BOVAG. Dat betekent dat u verzekerd bent van kwaliteit met een waarborg. In de algemene voorwaarden leest u over uw rechten als consument.

 

 

 

Bosch Car Service dealer

“Onze vestiging in Varsseveld is erkend Bosch Car Service dealer. Dat betekent dat we steeds werken volgens de strenge kwaliteitseisen van de Bosch organisatie, een wereldwijd netwerk van hooggekwalificeerde bedrijven. Vakkundige reparaties en onderhoud, gekoppeld aan bekwaam en klantvriendelijk advies zijn de belangrijkste kenmerken van de Bosch Car Service Dealers”

 

BOVAG Lease Service Center

“Als erkend Lease Service Center mogen we voor vrijwel alle grote leasemaatschappijen onderhoud verrichten. Rijdt u in een leaseauto? Dan kunt u dus zonder problemen het onderhoud door ons laten uitvoeren. U heeft niet de verplichting uw onderhoud bij de merkdealer te laten uitvoeren, maar kunt hiervoor terecht bij onze werkplaatsen in Sinderen, Varsseveld of Doetinchem! U bent van harte welkom, we zijn u graag van dienst!”

 

Duurzaam Repareren / Groen Gedaan

Een bedrijf met het keurmerk Groengedaan! repareert, herstelt en/of voert onderhoud uit op een milieuvriendelijke manier. Wat u daarvan merkt? Eigenlijk niets nadeligs. Want het onderhoud of de reparatie duurt niet langer, is niet duurder en is van hoge kwaliteit. De voordelen komen vooral ten goede van ons milieu.

 

FOCWA-autoschadeherstel

Wij zijn lid van FOCWA-autoschadeherstel. Dit verzekert u van de hoogste kwaliteit, geleverd door goed opgeleid personeel. Bovendien krijgt u bij ons 4 jaar garantie op uitgevoerd schadeherstel en verlenen wij een uitstekende service.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Harmen Westerveld

Directie/verkoop Sinderen