Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Een occasion zoeken

Wilt u een betrouwbare occasion aanschaffen, die u niet op onze website hebt aangetroffen? En weet u niet waarop u precies moet letten? Kom dan gerust bij ons aan voor een kop koffie of thee en leg ons uw wensen uit.

Wij luisteren er graag naar en stellen de juiste vragen. Vervolgens gaan wij aan de slag om, in ons uitgebreide netwerk, precies de juiste auto voor u te vinden. Een auto die niet alleen voldoet aan de door u opgegeven specificaties, maar één die ook nog eens voor lange tijd gegarandeerd een trouwe metgezel zal blijken te zijn.

Als wij de juiste auto voor u gevonden hebben zorgen we voor een aantrekkelijke deal. Vervolgens halen we de auto naar ons autobedrijf om hem voor u perfect rijklaar te maken.

Auto Westerveld heeft meerdere vestigingen waar de occasions staan. Wilt u graag een tweedehands auto uitzoeken bij u in de buurt?

Bekijk dan ons aanbod per vestiging:

 

Bedrijfsauto gezocht? Wij vinden hem. Binnen 3 dagen rijklaar!

Heeft u een specifiek soort bedrijfsauto nodig? Bijvoorbeeld een pick-up met dubbele cabine die kan kiepen? Wij vinden hem voor u en zorgen vervolgens dat u er binnen drie werkdagen mee aan het werk kan. Ook kunnen wij u een aantrekkelijk voorstel doen voor verzekering en lease.

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Han Westerveld

Directie / verkoop sinderen

Prijs per jaarVoorwaarden
Gratis– Bij jaarbeurt of grote beurt
– Uw auto is jonger dan 15 jaar
– Personenauto
(Kosten 24/7 meldkamer €9,50 p jaar)
——————–————————————————–
€60– Bij kleine beurt, jonger dan 15 jaar
– EV auto’s
(Inclusief kosten 24/7 meldkamer)
——————–————————————————–
€75 p. jaar– Camper of Bus jonger dan 15 jr
– Bij jaarbeurt of grote beurt
(Inclusief kosten 24/7 meldkamer)