Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Voor Opel onderhoud naar Auto Westerveld!

Heeft uw Opel onderhoud nodig en wilt u dat onderhoud graag laten uitvoeren door een even nuchtere als ervaren Opel specialist in de Achterhoek? Bij Auto Westerveld weten wij veel kennis over uw auto. Wij zijn het beter betaalbare alternatief voor de Opel dealer.

Afspraak maken of bel direct 0315-241018

Opel onderhoud voor Aalten en omgeving

Woont en/of werkt u in de buurt van Aalten en rijdt u Opel? Dan heeft u waarschijnlijk gemerkt dat er voor Opel onderhoud sinds 2022 geen Opel specialist meer in Aalten gevestigd is. Wilt u toch graag profiteren van de kennis en ervaring van een garage die Opel specialist is? Een een betrouwbaar adres voor de grote beurt, kleine beurt, het onderhoud en de reparatie van uw Opel? Kom dan eens aanrijden bij Auto Westerveld in Sinderen of Varsseveld. Wij zijn Opel specialist en beschikken over alle kennis en apparatuur om uw Opel te onderhouden.

Bent u toe aan een andere Opel? Dan is het goed om te weten dat wij in ons occasion aanbod altijd tientallen Opels in de aanbieding hebben.

Opel onderhoud met hightech apparatuur

Onze Opel werkplaatsen in Varsseveld en Sinderen zijn voorzien van de modernste apparatuur. Alles is aanwezig om uw Opel goed te onderhouden of repareren.

  • Moderne uitlees- en diganose apparatuur
  • Alle benodigde apparatuur gebonden aan het merk Opel
  • Hightech Bosch testapparatuur

Daarnaast behoudt u uw fabrieksgarantie bij onderhoud. Wij werken met originele onderdelen en zijn een erkende BOVAG garage.

opel onderhoud

Contactgegevens Opel garage Auto Westerveld Varsseveld

Auto Westerveld Varsseveld

O. Oude Aaltenseweg 10,
7051 HA Varsseveld

Openingstijden Opel onderhoud service Varsseveld

Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Ma – vrij: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur

Uiteraard kunt u ook buiten openingstijden contact met ons opnemen of een afspraak plannen.

Opel garage Sinderen

Komt u liever naar onze hoofdvestiging in Sinderen, ook daar kunnen wij u met uw Opel perfect van dienst zijn. Hier vindt u alle contactgegevens en de openingstijden.

Snel uw afspraak plannen

Online een afspraak maken voor Opel onderhoud, reparatie of APK. U bent welkom!

Plan direct online uw afspraak

Regel direct online uw afspraak voor Opel onderhoud of reparatie bij de Opel specialist van de Achterhoek. Wij verwelkomen u graag!

De mensen die voor u klaarstaan in de garage in Varsseveld

In de garage in Varsseveld staan altijd 10 monteurs voor u klaar. Uiteraard is het team groter om u volledig van dienst te kunnen zijn. Dit zijn alle medewerkers die u in de garage in Varsseveld persoonlijk ontvangen:

Voor een betrouwbare Opel occasion naar de Opel specialist die ‘m ook onderhouden kan!

Een oud gezegde: “koop uw auto bij de man die ‘m ook onderhouden kan.” In ons geval kunt u bij aankoop van uw gebruikte Opel terugvallen op zo’n man. Op meerdere zelfs! In onze vestigingen in Varsseveld en Sinderen zijn wij al sinds jaar en dag gespecialiseerd in het merk Opel. Ons inkoopbeleid van occasions is daar dan ook sterk op afgestemd. Binnen het occasionaanbod treft u steeds een tiental Opels van verschillende types, bouwjaren en prijsklassen waaruit u kunt kiezen. Naar wens met 12 maanden Bovag garantie. Hoe dan ook stuk voor stuk betrouwbare auto’s, die een uitgebreide inkoopcheck hebben ondergaan, waarbij heel goed duidelijk wordt welk Opel onderhoud nodig is om de auto goed en betrouwbaar aan u af te leveren.

Het complete aanbod Opel occasions van Auto Westerveld

bekijk alle auto’s
OPEL GRANDLAND X occasion 1.2 Turbo 130PK INNOVATION AUTOMAAT OPEL GRANDLAND X occasion 1.2 Turbo 130PK INNOVATION AUTOMAAT

GRANDLAND X | SUV 5-drs

€ 24.950

OPEL AMPERA-E occasion 60 kWh Business Exclusive OPEL AMPERA-E occasion 60 kWh Business Exclusive

AMPERA-E | Hatchback 5 drs

€ 22.950

OPEL CROSSLAND occasion 1.2 TURBO 131PK GS LINE OPEL CROSSLAND occasion 1.2 TURBO 131PK GS LINE

CROSSLAND | SUV 5-drs

€ 23.450

OPEL ZAFIRA occasion 1.4 Turbo 140PK INNOVATION 7-Persoons OPEL ZAFIRA occasion 1.4 Turbo 140PK INNOVATION 7-Persoons

ZAFIRA | MPV Ruimtewagen 5 drs

€ 16.950

OPEL CROSSLAND occasion 1.2 TURBO 110PK EDITION OPEL CROSSLAND occasion 1.2 TURBO 110PK EDITION

CROSSLAND | SUV 5-drs

€ 19.450

OPEL AMPERA-E occasion 60 kWh INNOVATION OPEL AMPERA-E occasion 60 kWh INNOVATION

AMPERA-E | Hatchback 5 drs

€ 21.450

OPEL CROSSLAND X occasion 1.2 Turbo 110PK INNOVATION OPEL CROSSLAND X occasion 1.2 Turbo 110PK INNOVATION

CROSSLAND X | SUV 5-drs

€ 17.950

OPEL KARL occasion 1.0 75PK ECOFLEX EDITION OPEL KARL occasion 1.0 75PK ECOFLEX EDITION

KARL | Hatchback 5 drs

€ 10.750

Betaalbaar Opel onderhoud mét garanties

Als je een Opel met de juiste zorg behandelt, kun je er voor vele jaren een trouwe reisgenoot aan hebben. Wij kennen alle Opels, uit alle bouwjaren van binnen en buiten. De sterke punten en ook die waar je goed op moet letten. Dat betekent dat wij in staat zijn om uw Opel zo te onderhouden dat deze in topconditie blijft.

Mocht uw Opel onverhoopt een reparatie nodig hebben, dan weten wij met onze geavanceerde software en apparatuur vaak snel de juiste diagnose te stellen. Wij repareren uw Opel vervolgens gewoon binnen de garantie, als dat aan de orde is. Daar bovenop krijgt u van ons ook nog eens éxtra 6 maanden garantie op de reparatie. Dat is handig als de fabrieksgarantie termijn bijna aan zijn einde is.

Uw Opel onderhoud en reparatie bij ons laten uitvoeren is goed voor uw portemonnee, want onze tarieven zijn doorgaans vele malen aantrekkelijker dan die van de dealer.

Komt u met uw Opel bij ons voor onderhoud of reparatie? Dan ontvangt u de volgende aanvullende garanties en zekerheden.


De Nr. 1 betaalbare Opel specialist in uw regio

Wij zijn al sinds decennia Opel specialist en beschikken over alle nodige apparatuur. Wij repareren ook uw Opel met fabrieksgarantie.

Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze monteurs de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop én op onderdelen gerust 6 maanden garantie te verlenen.

APK keuring gratis

Brengt u uw Opel bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Onze keurmeesters maken er werk van!

Meestal klaar terwijl u wacht!

Een APK keuring neemt over het algemeen minder dan 1 uur in beslag. Als u tijd hebt, kunt u gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen!

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

Heeft u speciale wensen? Vraag ons gerust naar de mogelijkheden!

Dus daarom gaat u naar Auto Westerveld voor Opel onderhoud!

Plan een afspraak voor uw Opel

Plan een afspraak

Regel direct online uw afspraak voor Opel onderhoud of reparatie. Wij verwelkomen u graag!