Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Autoschade herstel

Een van de zaken waar u als automobilist niet op zit te wachten: schade aan uw auto. Autoschade herstel door Auto Westerveld maakt dat u er na afloop niets meer van ziet. Plan online een afspraak in voor de reparatie van schade aan uw auto of bedrijfswagen. Na het versturen van uw afspraakverzoek ontvangt u per e-mail bevestiging van uw aanvraag. Binnen 1 werkdag zullen wij vervolgens uw afspraak inplannen en definitief bevestigen.

  • Eenvoudig en snel een afspraak plannen
  • 4 jaar FOCWA Garantie
  • Uw auto schoon gewassen weer rijklaar!
  • Ook bijautoruitschadezorgen wij voor snel herstel
  • Haal- en brengservice en leenfiets gratis!
Afspraak plannen

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Patrick van de Beeten

Receptie Sinderen / schademanager

Wat zijn de kosten van autoschade herstel?

We begrijpen heel goed dat u graag wilt weten hoe groot de schade aan uw auto is en wat de kosten van herstel zullen zijn. Hiervoor is het belangrijk dat u met de auto bij ons langs komt, zodat wij een inschatting kunnen maken. Is er sprake van een verzekerde schade, dan is het mogelijk dat ook de verzekeraar een expertise wil doen. Aan de hand van deze inschattingen kunnen wij een definitief offertebedrag vaststellen.


Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

4 jaar FOCWA garantie

Wij zijn er zeker van dat onze schadeherstellers de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop gerust 4 jaar garantie te verlenen!

APK keuring gratis

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Onze keurmeesters maken er werk van!

Halen / brengen en vervangend vervoer

Als dat nodig is, bijvoorbeeld omdat de auto niet meer kan rijden, zullen wij uw auto (in overleg) graag halen en brengen. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen.

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. Heel gewoon.

Soms heeft uw auto wat extra aandacht nodig. Al worden alle reparaties door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bijvoorbeeld een geplaatst onderdeel het alsnog begeeft. Gebeurt dat binnen 6 maanden na reparatie? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zorgen dan dat het alsnog snel in orde komt.

  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen
  • Vervangend vervoer als dat nodig is
  • Zeker op weg met Auto Westerveld!
>Lees meer

Autoschade herstel door Auto Westerveld

Onze werkplaats in Sinderen is voorzien van een complete afdeling voor autoschade herstel. Of de schade aan uw auto nu klein of groot is: onze eigen, vakkundig opgeleide, herstellers zijn elke schade de baas. Wij nemen de schade aan uw auto uiterst serieus en maken een heldere offerte voor u.

Uw auto is een kostbaar bezit. Als deze tijdens een ongeval, vandalisme of door bijvoorbeeld een parkeerschade beschadigd raakt is dat extra vervelend voor u. Meestal zal de verzekering gelukkig de schade dekken. In onze eigen werkplaats kunnen wij zorgen voor een volledig en onzichtbaar herstel van uw autoschade. In onze eigen spuiterij worden de (eventueel nieuwe) onderdelen precies gespoten in de originele lakkleur van uw auto.

Spotrepair

Grote schades zijn vervelend, maar een parkeerdeukje, een kleine lakschade of steenslag op een zichtbare plaats kunnen u ook een doorn in het oog zijn. In onze werkplaats kunnen wij dergelijke kleine schades middels spotrepair vaak binnen een uur eenvoudig repareren. De kosten vallen vaak erg mee en uw auto ziet er weer strak uit. Wilt u graag vooraf weten of uw kleine autoschade middels spotrepair hersteld kan worden? Kom even langs met uw auto. Vaak kunnen wij u direct meer vertellen over de mogelijkheden en kosten.

Autoruit reparatie

Naast schadeherstel verzorgen wij ook in eigen huis autoruit reparatie. Zowel als het gaat om een kleine, herstelbare, schade van de bestaande ruit als wanneer de autoruit geheel vervangen moet worden.

kwaliteit autoschade herstel

Uiteraard mag u rekenen op de kwaliteit die u van een bij de FOCWA aangesloten autoschade herstel bedrijf mag verwachten. Daarnaast zijn wij voor extra zekerheid van kwaliteit aangesloten bij Bovag. Als partner van verzekeraar Univé zijn wij de aangewezen partij voor schade herstel van bij Univé verzekerde voertuigen.