Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Waarom monteur worden bij Auto Westerveld als je nu bij een merkdealer werkt?

Werk je nu als monteur in de werkplaats bij een merkdealer? Dan zul je daar vast met goede redenen voor gekozen hebben. We begrijpen het aan de andere kant ook best als je inmiddels toe bent aan wat anders. Bijvoorbeeld omdat je ziet dat er heel veel veranderd is in de autobranche en bij je huidige werkgever, waardoor jij je minder vrij voelt.

De autobranche is volop in beweging en meer dan eens worden merkdealers overgenomen door grotere dealers. Dit zorgt voor veranderingen in werkwijzen en verwachtingen. Er zijn voorbeelden waarbij monteurs na de overname op een andere locatie terechtkwamen. Dat is dan toch even aanpassen en wennen. Als er toch zoveel verandert in jouw werkomgeving, kun je net zo goed onderzoeken welke mogelijkheden je nog meer hebt. Daarom helpen wij je hieronder een goed vergelijk te maken tussen werken bij een dealerbedrijf anno nu en Auto Westerveld.

De mens op één

Wij willen je heel graag een van je andere opties laten zien. Niet meer de druk en eenzijdigheid van je huidige baan. Wij bieden je namelijk de kans om te werken in een werkplaats bij een universeel autobedrijf met drie vestigingen en zo’n 30 enthousiaste collega’s. Bij ons familiebedrijf staat de mens op nummer één. Er heerst een gemoedelijke Achterhoekse sfeer en we hebben elke dag lol samen. Je hebt bij ons niet te maken met de strenge regels en de druk van een autodealer. Je krijgt juist de ruimte en de flexibiliteit om je werk op jouw manier te doen.

Fijne, tevreden klanten

Verder werken wij natuurlijk, net als in je huidige werkomgeving, met zeer professionele apparatuur, zodat jij je werk goed en efficiënt kunt doen. Onze klanten zijn gelukkig met onze werkwijze, service en tarieven. Dat draagt zeker bij aan een positieve werksfeer. Met plezier naar je werk dus en met een goed gevoel weer naar huis!

Heb je naar aanleiding van dit vergelijk vragen of voel je de behoefte om eens kennis te maken? Wij willen heel graag ontdekken wat jij belangrijk vindt. We kunnen dan samen kijken hoe we het verder oppakken. Laat gerust wat van je horen.

Redenen voor jouw swich op een rij!

Een switch maken van de werkplaats bij een merkdealer naar Auto Westerveld biedt jou als monteur zeker de nodige voordelen. We sommen ze nog een keer voor je op. Maar misschien kun jij nog wel meer redenen bedenken om over te stappen.

  • Minder onnodige regels
  • Veel meer afwisselend werk
  • Stabiel zelfstandig familiebedrijf
  • Gemoedelijke sfeer
  • Je werk doen op joúw manier
  • Werken met top apparatuur
  • Fijne, tevreden klanten en collega’s

Reageer op een van onze vacatures

Vacature Allround Automonteur / Autotechnicus Sinderen
Vacature Allround Automonteur / Autotechnicus Sinderen

Fulltime | Locatie: Sinderen Wil jij graag als automonteur werken in een..

Lees meer
Vacature Allround Automonteur / Varsseveld
Vacature Allround Automonteur / Varsseveld

Fulltime | Locatie: Varsseveld Wil jij graag als automonteur werken in een..

Lees meer
Vacature Receptionist autobedrijf
Vacature Receptionist autobedrijf

fulltime | locatie Varsseveld Hebben auto’s en autotechniek voor jou iets..

Lees meer

Wil je meer weten over werken bij Auto Westerveld?

Check dan ons werkgeversverhaal en onze vacatures. Als je écht meer wilt weten en graag een keer wilt sparren over hoe jouw ideale baan bij Auto Westerveld eruit ziet, laat dan van je horen.

Contact opnemen kan via Whatsapp of door te bellen met 0315 – 617213. Je kunt dan het beste vragen naar Harmen Westerveld.
Hoe dan ook: de deure steet los!