Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen
garage doetinchem

Auto garage Doetinchem

Is uw auto toe aan onderhoud of zoekt u een goede garage voor reparatie? Auto Westerveld is uw betrouwbare partner voor onderhoud en reparaties. Al 100 jaar! Wij onderhouden en repareren alle merken. Op ons kunt u rekenen, daarom krijgt u bij ons altijd 6 maanden garantie op uw reparatie en krijgt u gratis pechhulp bij onderhoud!

Afspraak maken of bel direct 0314-343604

Garage Auto Westerveld in Doetinchem

Auto Westerveld heeft 3 garagebedrijven in de Achterhoek. In Doetinchem, Varsseveld en Sinderen. Alle vestigingen hebben een ruime werkplaats waar professionele monteurs alle soorten reparaties en onderhoud uitvoeren. Daarnaast kunt u ook bij alle vestigingen terecht voor zowel aankoop als lease van occasions en nieuwe auto’s.

Contactgegevens Garagebedrijf Auto Westerveld Doetinchem

Auto Westerveld Doetinchem

‘;}?>
place Route ‘;}?>

Openingstijden garage Doetinchem

Wij zijn geopend op de volgende tijden:

Ma – vrij: 08:00 – 17:30 uur
Zaterdag: 09:00 – 16:00 uur

Uiteraard kunt u ook buiten openingstijden contact met ons opnemen of een afspraak plannen.

Garage Doetinchem

Heeft u een kleine reparatie, zoals het vervangen van een lampje of het bijvullen van olie? Dan is uw auto vrijwel direct klaar. Zo kunt u snel weer op weg.

Plan nu uw afspraak voor de auto garage in Doetinchem

Regel direct online uw afspraak voor onderhoud of reparatie. Wij verwelkomen u graag!

Plan direct online uw afspraak Is het tijd voor onderhoud, APK of een bandenwissel? Wilt u een reparatie of schadeherstel laten uitvoeren? Maak gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats.
 • Kies direct online uw dag en tijdstip
 • APK keuring gratis bij jaarlijks of groot onderhoud
 • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties!

Auto garage Doetinchem heeft voldoende monteurs voor u beschikbaar

Auto Westerveld heeft ongeveer 25 monteurs in dienst. Dat zijn een heleboel monteurs met ieder hun eigen expertise; van schade tot elektrische auto’s.
Onze monteurs zijn verspreid over de verschillende locaties van Auto Westerveld. Dat heeft voor u de volgende voordelen:

 • Altijd dichtbij
  U kunt uw auto altijd brengen naar de garage in Doetinchem als dat voor u het makkelijkst is.
 • Snelle service
  Het meest voorkomende aan onderhoud en reparaties kan snel uitgevoerd worden. Soms is uw auto klaar terwijl u wacht in onze wachtruimte met uitstekende Wifi.
 • Expertise
  Is er een specifiek probleem met uw auto? Of heeft u schade? In onze garages is altijd een expert aanwezig. Zo nodig brengen wij uw auto naar een andere vestiging. Daar merkt u niets van. Uw auto is ook snel weer terug.
Afspraak plannen

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Sylvia Seegers

Administratie Doetinchem

De mensen die voor u klaarstaan in de garage in Doetinchem >

In de garage in Doetinchem staan altijd 6 monteurs voor u klaar. Zij kunnen terugvallen op ons totale werkplaatsteam om u zo nodig nog sneller of beter van dienst te kunnen zijn. Dit zijn alle medewerkers die u in de garage in Doetinchem persoonlijk ontvangen:

De Doetinchemse garage heeft een moderne werkplaats met hightech apparatuur

De werkplaats in Doetinchem is een vrij ruime werkplaats voorzien van de modernste appartuur. Alles is aanwezig om uw auto goed te onderhouden of repareren.

 • 4 bruggen
 • Moderne uitlees- en diganose apparatuur
 • Alles voor het inbouwen van LPG installaties

Extra garanties van Auto Westerveld

Auto Westerveld zorgt graag goed voor uw auto of bedrijfswagen. Wij willen dat u comfortabel en veilig in uw auto zit. En dat u op uw auto kunt vertrouwen, zodat u zorgeloos kunt rijden. Bovendien zijn de vakmannen van Auto Westerveld doorgewinterde monteurs. Daarom bieden wij u extra garanties en zekerheid. Auto Westerveld bestaat niet voor niets al 100 jaar… Wij bieden u de beste kwaliteit. Brengt u uw auto voor onderhoud of reparaties naar de garage in Doetinchem? Dan ontvangt u de volgende aanvullende garanties en zekerheden.


Snel online plannen

Via onze website maakt u snel en eenvoudig online een afspraak voor werkplaatsbezoek. Wij bevestigen binnen een dag. Liever iemand aan de lijn? Bellen mag natuurlijk ook.

6 maanden garantie

Wij zijn er zeker van dat onze monteurs de hoogst mogelijke kwaliteit leveren. Daarom durven wij hierop én op onderdelen gerust 6 maanden garantie te verlenen.

APK keuring gratis

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u de algemene periodieke keuring (APK) van ons cadeau. Onze keurmeesters maken er werk van!

Meestal klaar terwijl u wacht!

Een APK keuring neemt over het algemeen minder dan 1 uur in beslag. Als u tijd hebt, kunt u gerust bij ons wachten onder het genot van een kop koffie. Vervangend vervoer is er ook, met vier of (gratis) met twee wielen!

Gratis 24/7 pechhulp

Brengt u uw auto bij ons onder voor jaarlijks groot onderhoud? Dan krijgt u van ons een pas voor 24/7 pechhulp. Hiermee bent u overal in Nederland verzekerd van mobiliteit.

Daarnaast behoudt u uw fabrieksgarantie bij onderhoud. Wij werken met originele onderdelen en zijn een erkende BOVAG garage.

Dus daarom ga je naar de garage van Auto Westerveld in Doetinchem

Plan nu uw afspraak voor de garage in Doetinchem

Regel direct online uw afspraak voor onderhoud of reparatie. Wij verwelkomen u graag!

Plan direct online uw afspraak Is het tijd voor onderhoud, APK of een bandenwissel? Wilt u een reparatie of schadeherstel laten uitvoeren? Maak gemakkelijk online een afspraak voor een bezoek aan onze werkplaats.
 • Kies direct online uw dag en tijdstip
 • APK keuring gratis bij jaarlijks of groot onderhoud
 • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties!