Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen

Proefrijden, is dat nou nodig?

Eigenlijk is proefrijden met een occasion van Auto Westerveld helemaal niet nodig!  Al onze occasions zijn vooraf namelijk al technisch beoordeeld.  Onze monteurs hebben de auto op de belangrijkste punten geinspecteerd en zelf de technische check uitvoeren is overbodig. 

Tóch zeggen wij bij Auto Westerveld steeds weer opnieuw: ‘altijd proefrijden!’  

Waarom proefrijden toch nodig is!

Bij een proefrit beleef je de auto namelijk veel beter dan in de showroom.  Je voelt niet alleen hoe hij rijdt, stuurt en remt.  Bij een proefrit kom je er heel snel achter of dit een auto is die bij je past. En dat is maar al te vaak heel erg persoonlijk.  Wat de een handig en compact vindt is voor de ander te klein en te simpel. Een auto die bij jou of jullie past, dát vinden we belangrijk.

Proefrijden maakt kiezen makkelijker! 

Wij merken maar al te vaak dat de twijfel toe slaat in de showroom.  Veel verschillende auto’s. De een nog mooier dan de ander, maar het wordt hierdoor steeds moeilijker om te kiezen.  

Daarom adviseer ik klanten altijd om dan eerst te gaan proefrijden.  Desnoods in meerdere verschillende auto’s.  We hebben ze immers gewoon staan. Meerdere merken naast elkaar. Vraag gerust of je er even mee mag rijden.  Als je dat met meerdere auto’s  direct achter elkaar door doet, merk je heel goed de verschillen! Je zult merken dat je na al die proefritjes precies de volgorde van voorkeur kunt aangeven en gemakkelijk een keus kunt maken.

Dus proefrijden?  Bij Auto Westerveld zeggen we: Altijd doen! 

arrow_back Terug naar het overzicht

Ferdinand Jansen

Verkoop Varsseveld

Deel dit bericht