Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Occasions rijklaar maken

Een afleverpakket op maat: wij adviseren, u kiest zelf!

Iedere auto die bij ons binnenkomt ondergaat een grondige inkoopcontrole. Een monteur stelt vast op welke punten hij aan de auto moet werken om deze binnen de basis-kwaliteitsstandaarden van Auto Westerveld aan te kunnen bieden. Deze werkzaamheden voert hij meteen uit. Ook stelt de monteur een adviesrapport op voor aflevering.

Onze topoccasions

Ons adviesrapport treft u bij iedere te koop staande occasion (online) aan. Het rapport vertelt u alles over de autostatus. U ziet bijvoorbeeld welk type onderhoud de monteur op welke termijn adviseert, hoe lang de banden, remmen, snaren en riemen nog mee kunnen, enzovoort.

Wij leveren al onze occasions standaard rijklaar af met:

  • gratis adviesrapport autostatus
  • wettelijke (beperkte) garantie
  • een schoon interieur en exterieur
  • een nieuwe mattenset
  • een geldige APK
  • tenaamstelling

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Han Westerveld

Directie / verkoop sinderen

Geen kosten rijklaar maken? Dat kan!

Bij Auto Westerveld werken wij niet met afleverpakketten met vaste prijzen. Het is nu eenmaal niet eerlijk om iedere occasion over één kam te scheren. U bepaalt zelf welke onderhoudsbeurt uw occasion voor aflevering krijgt. Ook bepaalt u zelf of u de wettelijke – beperkte –  garantie voldoende vindt. Of juist liever kiest voor de zekerheid van 6 maanden Bovag Garantie. Een transparant inkooprapport toont u alles wat u moet weten om een doordachte keus te maken. Wij adviseren u natuurlijk.

‘Direct rijden prijs’ een risico?

Voor iedere auto geldt als basis de ‘direct rijden prijs’. Dit is de scherpe prijs die u bij de auto ziet staan. Voor dat bedrag kunt u de auto dus ook écht (vrijwel meteen) meenemen. Let op: de auto is dan gecheckt en geldig gekeurd, maar heeft geen kleine of grote beurt gehad.

Ook is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat iedere auto door mensen in elkaar is gezet en dat onderdelen aan slijtage onderhevig zijn. Niet ieder gebrek is met het blote oog en op voorhand zichtbaar. Besluit u de auto mee te nemen voor de direct rijden prijs, dan neemt u dus een bepaald risico. De wettelijke garantie biedt slechts een beperkte dekking.

Meer zekerheid? Stel uw eigen afleverpakket samen!

Wilt u meer zekerheid? Bekijk dan hieronder welke mogelijkheden u heeft om uw occasion geheel naar wens en met een veilig gevoel te laten afleveren. Wij werken met vaste prijzen. Tarieven die bij aflevering veelal lager zijn dan wanneer u de auto reeds bezit en bij ons brengt. Kies zelf het gewenste onderhoud en breidt uw kleine of grote beurt naar wens uit met 6 maanden BOVAG garantie.


Navigatie update uitvoeren € 150,-

Occasions komen niet altijd binnen met up to date kaartensoftware voor het navigatiesysteem. Wilt u probleemloos de weg kunnen vinden, dan zorgen wij voor de meest actuele versie.

Brandstof € 50,-

Wij voorzien uw occasion van brandstof. Volgens de actuele literprijs ontvangt u brandstof ter waarde van € 50,-

Het totale aanbod occasions

bekijk alle auto’s

Auto Westerveld heeft altijd zo’n 150 occasions op voorraad. Zoek online de occasion die bij u past.

Zoek een voertuig
RENAULT CAPTUR occasion 0.9 TCe 90PK Intens RENAULT CAPTUR occasion 0.9 TCe 90PK Intens

CAPTUR | SUV 5-drs

€ 18.750

FORD ECOSPORT occasion 1.0 EcoBoost 125PK ST-Line FORD ECOSPORT occasion 1.0 EcoBoost 125PK ST-Line

ECOSPORT | SUV 5-drs

€ 21.750

TOYOTA YARIS occasion 1.5 VVT-i Dynamic TOYOTA YARIS occasion 1.5 VVT-i Dynamic

YARIS | Hatchback 5 drs

€ 15.950

6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. Heel gewoon.

Soms heeft uw auto wat extra aandacht nodig. Al worden alle reparaties door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bijvoorbeeld een geplaatst onderdeel het alsnog begeeft. Gebeurt dat binnen 6 maanden na reparatie? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zorgen dan dat het alsnog snel in orde komt.

  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen
  • Vervangend vervoer als dat nodig is
  • Zeker op weg met Auto Westerveld!
Lees meer