Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Occasions rijklaar maken

Check ’t statusrapport en kies zelf uw afleveropties!

Iedere auto die bij ons binnenkomt ondergaat een 30 minuten-inkoopcheck. Een monteur stelt vast op welke punten hij aan de auto moet werken om deze binnen de basis-kwaliteitsstandaarden van Auto Westerveld aan te kunnen bieden. Deze werkzaamheden voert hij meteen uit. Ook stelt de monteur een adviesrapport op voor aflevering.

Onze topoccasions

Ons adviesrapport treft u bij iedere te koop staande occasion (online) aan. Het rapport vertelt u alles over de autostatus. U ziet bijvoorbeeld welk type onderhoud de monteur op welke termijn adviseert, hoe lang de banden, remmen, snaren en riemen nog mee kunnen, enzovoort.

Wij leveren al onze occasions standaard rijklaar af met:

  • gratis adviesrapport autostatus
  • wettelijke (beperkte) garantie
  • een brandschoon gereinigd interieur en gepoetst exterieur
  • een nieuwe mattenset
  • een geldige APK
  • tenaamstelling

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Han Westerveld

Directie / verkoop sinderen

Afleveropties


Navigatie update uitvoeren vanaf € 100,-

Occasions komen niet altijd binnen met up to date kaartensoftware voor het navigatiesysteem. Wilt u probleemloos de weg kunnen vinden, dan zorgen wij voor de meest actuele versie. (prijs verschilt per merk)

Brandstof € 50,-

Wij voorzien uw occasion van brandstof. Volgens de actuele literprijs ontvangt u brandstof ter waarde van € 50,-

Geen kosten rijklaar maken? Dat kan!

Bij Auto Westerveld werken wij niet met afleverpakketten met vaste prijzen. Het is nu eenmaal niet eerlijk om iedere occasion over één kam te scheren. U bepaalt zelf welke onderhoudsbeurt uw occasion voor aflevering krijgt. Ook bepaalt u zelf of u de wettelijke – beperkte –  garantie voldoende vindt. Of juist liever kiest voor de zekerheid van 12 maanden Bovag Garantie. Een transparant inkooprapport toont u alles wat u moet weten om een doordachte keus te maken. Wij adviseren u natuurlijk.

‘Direct rijden prijs’ een risico?

Voor iedere auto geldt als basis de ‘direct rijden prijs’. Dit is de scherpe prijs die u bij de auto ziet staan. Voor dat bedrag kunt u de auto dus ook écht (vrijwel meteen) meenemen. Let op: de auto is dan gecheckt en geldig gekeurd, maar heeft geen kleine of grote beurt gehad.

Ook is het belangrijk dat u er rekening mee houdt dat iedere auto door mensen in elkaar is gezet en dat onderdelen aan slijtage onderhevig zijn. Niet ieder gebrek is met het blote oog en op voorhand zichtbaar. Besluit u de auto mee te nemen voor de direct rijden prijs, dan neemt u dus een bepaald risico. De wettelijke garantie biedt slechts een beperkte dekking.

Vaste lage prijs onderhoud bij aflevering

Een ander risico om mee te wegen: bij aflevering berekenen wij vaste lage onderhoudstarieven. Als wij later – dat geldt vooral bij groot onderhoud – een onderhoudsbeurt voor u mogen uitvoeren zullen wij werken op basis van nacalculatie. Een onderhoudsbeurt kan dan soms tot wel honderden euro’s extra kosten.

Een jaar lang zorgeloos rijden, ook dát kan!

Wilt u er zeker van zijn dat u een jaar lang geen onderhoudsbezoek aan onze garage hoeft te brengen? Kies dan bij aflevering van uw occasion voor groot onderhoud. Als optie kunt u tegen een relatief klein bedrag zelfs 12 maanden BOVAG garantie toevoegen. Als extra krijgt u er van ons 24/7 gratis pechhulp in Nederland bij. Een jaar lang!

Meer zekerheid? Kies zelf hoe u uw occasion wilt laten afleveren

Wilt u meer zekerheid? Bekijk dan hieronder welke mogelijkheden u heeft om uw occasion geheel naar wens en met een veilig gevoel te laten afleveren. Kies zelf het gewenste onderhoud en voeg aan uw kleine of grote beurt naar wens 6 maanden BOVAG garantie toe.


Het totale aanbod occasions

bekijk alle auto’s

Auto Westerveld heeft altijd zo’n 150 occasions op voorraad. Zoek online de occasion die bij u past.

Zoek een voertuig
FORD FIESTA occasion 1.0 EcoBoost 100PK TITANIUM FORD FIESTA occasion 1.0 EcoBoost 100PK TITANIUM

FIESTA | Hatchback 5 drs

€ 8.950

FORD FIESTA occasion 1.0 EcoB. 125PK Mild-Hybrid ST-Line FORD FIESTA occasion 1.0 EcoB. 125PK Mild-Hybrid ST-Line

FIESTA | Hatchback 5 drs

€ 20.950

VOLKSWAGEN GOLF occasion Variant 1.5 TSI 130PK Comfortline Business VOLKSWAGEN GOLF occasion Variant 1.5 TSI 130PK Comfortline Business

GOLF | Stationwagon 5 drs

€ 18.950

6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. Heel gewoon.

Soms heeft uw auto wat extra aandacht nodig. Al worden alle reparaties door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bijvoorbeeld een geplaatst onderdeel het alsnog begeeft. Gebeurt dat binnen 6 maanden na reparatie? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zorgen dan dat het alsnog snel in orde komt.

  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen
  • Vervangend vervoer als dat nodig is
  • Zeker op weg met Auto Westerveld!
Lees meer