Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


‘Herman en Gerrit, en hun vertrouwen in Westerveld!’

“Een beetje schuchter kwamen ze op maandagochtend binnen bij Auto Westerveld.  Twee oudere broers, beide al jaren vrijgezel.  Ze waren denk ik in de zestig, ze woonden samen op het ouderlijk huis, een oud boerderijtje aan een zandpad.  

Herman had zich voor de gelegenheid een schone donkerblauwe overall aangetrokken. Gerrit was altijd op z’n zondags en droeg nooit overalls.  Hij was meer de filosoof, hij las veel en schilderde prachtige stillevens. Herman had moeite met lezen en hield meer van het boerenleven.  Ze hadden eigenlijk maar een ding gemeen:  Ze wisten helemaal niets van techniek en zeker niks van auto’s.  

Maar die zondag – op de terugweg van de kerk-  had hun 10 jaar oude Opel het begeven.  Dus zei Gerrit, die ook de financiën deed ‘Wi-j goat morgen eerst noar Westerveld!’.”

Gerrit deed het woord. Herman was geen prater en zei meestal niks. “ Wi-j wilt zo’n vieftienduuzend besteden en i’j mot et moar zeggen Westerveld!” zei Gerrit. 

“Zeg moar welken at geschikt is veur ons en hoevulle ik mot overmaken.”

“Maar willen jullie zelf niet even in de showroom kijken” zei ik nog, “misschien nog even proefrijden met een paar auto’s?”  Maar Gerrit en Herman bleven  in de werkplaats staan en waren duidelijk niet geïnteresseerd in de glanzende auto’s in de showroom.  “zeg moar welken at geschikt is veur ons en hoevulle ik mot overmaken” zei Gerrit.

Er werd niet onderhandeld, ik hanteerde een korting die ik eerlijk vond en de broers waren eigenaars van een prachtige Opel Ascona.  Ze hebben nog jaren met veel plezier gereden in de Ascona. Met plezier denk ik vaak nog terug aan Herman en Gerrit die ons volledig vertrouwden!   

Precies die instelling past nog steeds bij ons als Auto Westerveld.  Wij willen dat klanten ons door en door vertrouwen en zijn daarom graag persoonlijk, transparant en eerlijk naar elke klant! 

arrow_back Terug naar het overzicht

Persoonlijk verhaal

Han Westerveld

Directie / verkoop sinderen

Deel dit bericht