Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Bedrijfswagens, binnen 3 dagen rijden!

Onze zakelijke bedrijfswagen klanten hebben één credo gemeen: Tijd is geld. Een goede bedrijfsauto is onmisbaar voor veel ondernemers. En als je er één nodig hebt, dan wil je hem het liefst vandaag nog. Wij begrijpen dat heel goed.

Daarom hebben wij doorlopend een tiental jonge bedrijfswagens op voorraad. Is de keuze eenmaal gemaakt, dan volgt het aflevertraject.

Bij veel autobedrijven vergt de financiële afhandeling nogal wat tijd. Bij ons is dit bewust niet het geval. Wij bieden financial leaseconstructies aan, tegen zeer aantrekkelijke tarieven en voorwaarden. Gelukkig kunnen we vaak op basis van een KvK-check, meestal zonder dat u jaarcijfers hoeft in te leveren, al een passende aanbieding doen. Dat is extra aantrekkelijk voor u als ondernemer, want:

  • Zonder directe investering is de bedrijfsauto volledig uw economische eigendom
  • Uw werkkapitaal blijft beschikbaar voor uw bedrijfsvoering
  • De bedrijfsauto wordt binnen 3 dagen, rijklaar en wel, geleverd. En kan dus snel worden ingezet

Specifieke bedrijfswagen vinden?

Wij gaan in ons uitgebreide netwerk graag voor u op zoek naar de juiste bedrijfsauto. Zoekt u bijvoorbeeld een pick-up die kan kiepen? Wij vinden hem. En snel.

Zeker onderweg

Vergeet ook de service die we kunnen bieden vooral niet. Mobiliteit is in Nederland 24/7 gegarandeerd via onze pechhulpservice. Hiermee zorgen wij ervoor dat uw medewerkers altijd kunnen rekenen op optimale mobiliteit. Onze gewoon persoonlijke garanties, ook voor zakelijke klanten!

arrow_back Terug naar het overzicht

Han Westerveld

Directie / verkoop sinderen

Deel dit bericht