Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Vacature Allround Autoschade hersteller

Fulltime | Locatie: ‘t Sinderense platteland

Werk je al enige tijd als autoschade hersteller en voel je dat je toe bent aan verandering? Wil je een uitdagende carrière stap maken? Ga je voor balans, overzicht en meer (werk)plezier? Als jij kwaliteit leveren fijn vindt en graag een klus van begin tot einde wilt afronden dan hebben wij een unieke baan voor je.

Bij familiebedrijf Auto Westerveld is alles gemoedelijk. Dat wil natuurlijk niet zeggen dat we niet hard werken, integendeel! Het zijn onze fijne, vaste klanten die het verschil maken. De goede werksfeer, de gemoedelijkheid maar ook de samenwerking, en het simpele feit dat kwaliteit leveren nooit ter discussie staat. En dat alles ook nog eens in een bijzondere, groene omgeving. Je begrijpt wel: zo’n baan is niet voor iedereen weggelegd. Maar misschien wél voor jou. 

Wij zoeken versterking van ons team van schadeherstellers. Een veelzijdige professional die het een uitdaging vindt om een schade van begin tot einde helemaal zelfstandig te voltooien. Die heel goed begrijpt dat onze klanten bij ons komen om voor hen een probleem op te lossen. Al 100 jaar!

Wat ga je doen?

Als All round schadehersteller werk je nauw samen met onze schademanager Patrick die de intake en de calculatie van de schade verzorgt. Via een duidelijke instructie zorg je voor het complete schadeherstel in alle facetten.  Dus demontage, plaatwerken, voorbewerken en spuiten! Op die manier ben je zelf verantwoordelijk voor de gehele klus!  Volgens de nuchtere, gewoon persoonlijke cultuur bij Auto Westerveld zorg je er voor dat de klus van begin tot eind geklaard wordt.

Maar dat is niet alles!

Auto Westerveld heeft met drie schademonteurs een mooi overzichtelijke schadeafdeling. Je zult er meer dan voldoende uitdaging in vinden.  Maar we zijn veel meer dan een schadebedrijf alleen. Je werkt ook nauw samen met een team van 6 werkplaats techneuten die reparatie en onderhoud aan klantenauto’s verrichten.  Veel technische kennis en know-how waar je als  schadehersteller dankbaar gebruik van kunt maken.

Wie zoeken wij?

Heb jij een klantgerichte instelling? Vind je het mooi om het hele proces van schadeherstel in eigen hand te houden?  Ben je op zoek naar afwisseling en veelzijdigheid? Wil je graag samenwerken in een mensgerichte en professionele organisatie? En staat leveren van kwaliteit voor jou voorop? Dan leren wij je graag kennen! Verder is het handig als je:

 • ervaring hebt in schadeherstel
 • ervaring hebt met zowel plaatwerken als spuiten
 • oplossingsgericht denkt en werkt;
 • gevoel hebt voor mensen
 • bereid bent om cursussen te volgen, steeds te blijven leren;
 • goed functioneert in teamverband;
 • positief in het leven staat en graag je steentje bijdraagt aan een mooi resultaat.

Wij bieden

 • Een unieke, veelzijdige baan
 • Een prettige werksfeer in een overzichtelijk en gemoedelijk team
 • Meer dan voldoende uitdaging
 • Werk in een bijzondere, groene omgeving
 • Een prima salaris met dito arbeidsvoorwaarden
 • Minder stress en meer werkplezier!

Interesse?

Lijkt het je interessant om eens verder te praten? Laat dan van je horen!

Neem, op een manier die voor jou prettig voelt, contact op met Harmen Westerveld. Gezien de inhoud van de functie vinden wij het wél fijn om een CV en korte motivatie van je te ontvangen.

Contact opnemen kan bijvoorbeeld via:

Auto Westerveld bestaat 100 jaar en heeft drie Gewoon Persoonlijke – Achterhoekse autobedrijven in Sinderen, Varsseveld en Doetinchem.

arrow_back Terug naar het overzicht

Vacature allround autoschade hersteller

Harmen Westerveld

Directie/verkoop Sinderen

Deel dit bericht