Skip to main content
Direct persoonlijk contact
Bellen


Auto Westerveld

Twee generaties gingen mij voor. Ons prachtige autobedrijf, met als basis de vestiging aan de Keurhorsterweg in Sinderen, bestaat sinds 1921. Al bijna 100 jaar!

Ik ben Harmen Westerveld, samen met mijn vader Han de huidige eigenaar. Als derde en vierde generatie Westerveld hebben wij veel zien veranderen rondom mobiliteit. Toch is er in onze optiek één belangrijk punt dat, na al die jaren, nog steeds belangrijk is voor onze klanten: onze gewone, persoonlijk gerichte aanpak.

Mijn overgrootvader Derk Willem Westerveld startte het bedrijf in 1921. Nadat opa Gerrit Westerveld in de jaren 50 de organisatie verder uitbouwde, nam in de jaren 80 mijn vader het roer over. Onder zijn leiding groeide de locatiein Sinderen fors en werd in 1997 een tweede vestiging geopend in Varsseveld. In 2008 opende Auto Westerveld Doetinchem haar deuren.

De familietraditie van Auto Westerveld zal nog decennialang – en wie zal het zeggen: misschien wel eeuwenlang – worden voortgezet. Én we hebben de foto’s nog!

Heeft u nog vragen?

Ik help u graag.

Harmen Westerveld

Directie/verkoop Sinderen

6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties. Heel gewoon.

Soms heeft uw auto wat extra aandacht nodig. Al worden alle reparaties door onze vakmensen met de grootste zorg uitgevoerd. Het kan nu eenmaal gebeuren dat bijvoorbeeld een geplaatst onderdeel het alsnog begeeft. Gebeurt dat binnen 6 maanden na reparatie? Dan doen wij daar niet moeilijk over. Wij zorgen dan dat het alsnog snel in orde komt.

  • 6 maanden garantie op uitgevoerde reparaties en onderdelen
  • Vervangend vervoer als dat nodig is
  • Zeker op weg met Auto Westerveld!
Lees meer